VELKOMMEN TIL BOGART.AS
fashion, news, culture & design

06 March 2008

PÅL & VEGARD TESTER BUTIKKER I KØBEN


Københavns utvalg av trendye og spennende butikker har utviklet seg kraftig de siste årene. De favner alt fra kjent dansk bohemstil til eksklusive designbutikker til nye innovative konsepter med innslag av både rimelige og dyrere varer..

STORM er kanskje Skandinavias mest innovative konsept og favner alt fra dyre designklær til bøker, musikk, magasiner og kosmetikk.. Konseptet er unisex og er en attraksjon for alle som besøker københavn!

PEDE OG STOFFE er et konsept som vi digger og vi går alltid hit for å la oss inspirere. En mix av luxury street fashion og typisk Bogart stil. Ligger i en sidegate like ved Zara på strøket.

WOOD WOOD er et annet konsept som vi alltid bruker som inspirasjon. En litt halvrar butikk med et litt ubestemmelig image.. Musikken de spiller her er alltid bra og betjeningen liker interesserte kunder…

ILLUM er et enormt magasin med alle merkevarer du kan tenke deg. Det ligger midt på strøget og tar en hel formiddag å komme gjennom. Har du med deg jenter inn hit så smør deg med tålmodighet og et velfylt gullkort..

Generelt er de mest interessante handleområdene sidegatene til den velkjente hovedgaten Strøget.. Kronprinsensgade er en flott gate som inneholder det meste. Ellers er det bare å ta kontakt med oss. Vi har alle adressene og flere tips enn de vi fikk plass til i denne artikkelen..