VELKOMMEN TIL BOGART.AS
fashion, news, culture & design

10 April 2008

Peak Performance er klar for Vår & Sommer 2008


Vi konstaterer at de siste snørestene borte,og gleder oss over vårens- og sommerens godbiter fra Peak Performance som endelig er på plass i butikken på Farmandstredet. Peak Performance har også denne våren er unikt utvalg til den kresne forbrukeren,som setter kvalitet og funksjonaliteti høysetet.

Det er med stolthet at vi kan presentere Golfkolleksjonen 2008 i butikken. Her finner du det beste Peak Performance kan tilby av golfbukser,pique,Goretex-plagg,gensere og shorts. Innenfor Golfkolleksjonen finner du også et stort utvalg av golftilbehør som caps,solskjermer,belter,sokker og paraplyer. I Juli vil vi ha trekning av 1stk eksklusiv Peak Performance Golfbag. Mer informasjon om dette kommer seinere.

Den sportslige følelsen har vært og skal være til stede i Peak Performance sine kolleksjoner. Vår- og sommerkolleksjonen bærer sterkt preg av dette. Vi har et fantastisk utvalg av yttertøy,skjorter,topper,hettegensere,chinos,jeans og shorts for begge kjønn. Liker du trening utendørs kan vi tilby det beste av tekniske plagg. For en tur på sjøen eller i skog og mark finner du også praktisk yttertøy som holder deg varm og tørr.

Om ikke så altfor lenge så er det på tide å oppjustere strandgarderoben. Peak Performance har denne sommeren et større bikiniutvalg enn noen gang. For gutta så er boardshorts og kortermede skjorter et must. Hva passer da bedre enn et par flip-flops/sandaler til strandturen?

Det meste er allerede på plass i butikken.
Velkommen til vår- og sommerfølelse hos oss!

Peak Performance Tønsberg