VELKOMMEN TIL BOGART.AS
fashion, news, culture & design

26 September 2008

PATRIKS BLOGG-TIPS


Det finns otaligt med modebloggar och bloggar om stil ute på internet, alltför många för att kvalitén ska vara bra hela tiden. Det gäller att leta efter de ställen som vet vad de skriver om så att man inte går bort sig. Därför tänkte jag ge er två bra tips på sidor/bloggar som vet vad de skriver om.

Den första är http://rulesformyunbornson.tumblr.com/ där klassiska regler och tips ges på det mesta. Allt från att du inte ska salta maten innan du smakat på den, till att du inte ska bära solglasögon innomhus.
Skrivet med lite humor och med livets grundverdir som bas så är det ett ovärdeligt tips för den som aldrig vill dumma sig ut bland folk.




Den andra bloggen riktar sig till de som är lite intresserade av klockor, med fördel vintage och klassiska modeller. Han skriver om allt från reparationer till nya fynd. Och om du skulle ha något som du undrar över så kan du alltid gå till hans arkiv där du finner det mesta, eller så skickar du bara iväg ett mail. Adressen är: http://singular.blogg.se/ Hoppas att det här ska berika din höst och ditt liv lite till.

 MVH
 Patrik