VELKOMMEN TIL BOGART.AS
fashion, news, culture & design

14 October 2008

NN. 07


Våra vänner från NN.07 fortsätter att överraska och imponera oss i år. Inte nog med att de levererade de fetaste chinosen till våren och den bästa strikken nu i höst, nu har det även poppat upp helt enorma skjortor i tillägg.
Skjortorna ingår i deras ”Eco-couture”-linje och kommer i tre olika färger, blå/grön-rutig, röd-rutig och en blå/vit-striped.

Eco-couture är NN.07s hard-core linje. Allting som görs under det märket är hårt kontrollerat för att se till så att det inte skadar miljön på något sätt. All bomull är framställd av 100% organisk bomull, utan inverkan av farliga kemiska medel, allting är även färgat på miljövänligt vis, då det bara används naturliga plant-färger och ingenting som skapats i ett laboratorium.

Varför är då det här så viktigt? Först för att vi bara har en planet. Den borde vi ta hand om bättre!
Sen är det ju även så att en skjorta som är lagd helt av naturliga råvaror, utan inblandning av kemiska medel osv. alltid kommer att kännas bättre på kroppen. Vi är från naturen, då ska väl våra kläder också vara det?!

Kom förbi butiken nån dag så ska vi berätta mer om det här och så kan det faktiskt vara värt att testa en skjorta, bara för att se vad vi pratar om. Jag lovar att du blir nöjd!