VELKOMMEN TIL BOGART.AS
fashion, news, culture & design

08 October 2008

VENTETIDEN ER OVER


Vi gir ordet til våre venner hos Peak Performance i Farmandstredet:

Hei!

For de med kribling i kroppen etter snø & ski er ventetiden snart over..... ihvertfall hvis du planlegger å få tak i de råeste dunjakkene, Goretexplaggene & det beste Peak Performance har å tilby denne sesongen. Det sikreste tegnet på at vinteren nærmer seg er at de fantastiske dunjakkene for 2008/09 har kommet i butikken. Her kan du boltre deg i et utall farger og modeller som få kan matche.

Denne vinteren kan vi som en av få forhandlere også tilby ”Black Light”-serien fra Peak Performance. Denne linjen er utviklet av fjellguider,frikjørere og klatrere for ekstrem bruk under ekstreme forhold. Kolleksjonen har det meste du trenger, enten det er Mount Everest eller en cafe-tur som er målet. Stikkord her er: Lettvekts dunnjakker, Goretex/Proshell-bekledning & fantastiske farger.

Denne høsten,som i fjor,kan det lønne seg å være kjapt ute dersom du skal sikre deg antrekket for Alpeturen,hyttekosen eller rett og slett bare har lyst til å fornye garderoben. Vi strekker oss i det lengste ,men vet av erfaring at enkelte ting fort blir utsolgt.

De fleste godbitene og den nye katalogen finner du på vår nye, oppdaterte nettside:

www.peakperformance.com

Velkommen til oss på Farmandstredet.

Hilsen Peakgjengen